ТОВ "КОМПАНIЯ "ЕЛЕКТРИК" у рейтингу «Зірка якості» 2019

29 марта 2020

ТОВ "КОМПАНIЯ "ЕЛЕКТРИК" увійшла в число номінантів рейтингу і має право отримати статус «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ 2019» 

         Приємно, коли тебе цінують і твої досягнення визнають. Ми пишаємося тим, що в 2019 році знову потрапили до Національного рейтингу якості товарів і послуг «Зірка якості»!

    Рейтинг складається на підставі фінансово-економічних показників підприємств України, що подані у обов’язковій фінансовій звітності. Це забезпечує прозорість результатів та унеможливлює вплив зовнішніх чинників. Мета складання рейтингу – визначити і показати суспільству справжніх лідерів в сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів і послуг, сприяти суспільному визнанню підприємств.

       Для наших клієнтів та партнерів «Зірка якості» свідчитиме про те, що вони замовляють якісні послуги  від надійної компанії на ринку електромонтажних послуг.Ця нагорода підтверджує, що ТОВ "Компанія Електрик"зробила значний внесок у розвиток економіки України.

       Вхід у число номінантів рейтингу – заслуга всього колективу ТОВ "Компанія Електрик" стало можливим завдяки плідній та сумлінній праці керівництва та всіх фахівців компанії. 

       Ми як професіонали допомагаємо розбудовувати економіку України,аби наша країна посіла гідне місце серед інших.

       Дякуємо експертам, колегам та особливо – нашим замовникам  за визнання і довіру. Обіцяємо і надалі підтримувати високі стандарти якості праці  та ведення бізнесу в Україні! 

 


Вернутся назад